Prosjekt Forum AS

Prosjektkvalitet - Fra idé til gevinstrealisering


Om oss 

Arild Stavne | Tlf. 957 35 315 | Epost

 

Arild Stavne har økonomiutdannelse fra Universitetet for miljø- og biovitenskap. Han har bakgrunn fra IKT-bransjen, som bedriftsrådgiver og bedriftsetablerer, og som foreleser ved universitet og høyskoler.

 

Han er orientert mot prosjekt som arbeidsform både som prosjektleder og rådgiver i utviklingsprosjekter, som kursholder, i undervisning og som forfatter, og som metode- og systemutvikler i prosjektfaglige emner.

 

Foruten å drive opplæring innenfor tradisjonelle prosjektfaglige temaer ønsker han å bidra til større prosjektmodenhet i virksomheten gjennom vektlegging av porteføljestyring, gevinstrealisering og innføring av prosjekt som arbeidsform.

 

Stavne har Prince2©-sertifisering i prosjektledelse.

Arnstein Moe | Tlf.975 43 235 | Epost

 

Arnstein er tekniker med videreutdanning innen økonomi, salg, ledelse og IKT. Han har lang fartstid i ulike lederstillinger i Telenor der han også har ledet og deltatt i flere store leveranse-/omstillingsprosjekter.

 

I tillegg har han bred erfaring i kredittadministrasjon/sikring,  kvalitetsarbeid (intern revisor) og kontrakts-forståelse. Arnstein underviser i prosjektledelse og kvalitetsledelse for master- og Ph.d.-studenter ved NMBU.

Prosjekt Forums partnere er erfarne konsulenter med ulik utdannelse og yrkesbakgrunn. Sammensetningen gir firmaet meget bred kompetanse og stor kontaktflate. Bredden er en ressurs for våre kunder og gjør samtidig Prosjekt Forum til en spennende samarbeidsarena!

  


Kontakt oss

Klikk her for å gå til kontaktskjemaet