Til toppen av siden

Hjem » Om oss » Partnere

Partnere

Prosjekt Forums partnere er erfarne konsulenter med ulik utdannelse og yrkesbakgrunn. Sammensetningen gir firmaet meget bred kompetanse og stor kontaktflate. Bredden er en ressurs for våre kunder og gjør samtidig Prosjekt Forum til en spennende samarbeidsarena!

Arild Stavne | Tlf. 957 35 315 | Epost
Arild har økonomiutdannelse fra Universitetet for miljø- og biovitenskap (tidl. Norges landbrukshøgskole). Han har bakgrunn fra IKT-bransjen, som bedriftsrådgiver i Coopers & Lybrand Consulting (Pricewaterhouse Coopers), og etablerte Prosjektforum i 1995. Arild har bred erfaring som prosjektleder,  som kursinstruktør i faget prosjektledelse, og som prosjektrådgiver. Han er også Prince2-sertifisert. Arild er forfatter av grunnboka Prosjektledelse som utkom første gang i 1996. På fritiden er Arild opptatt av fotball, jakt og båtliv.

 

Arnstein Moe | Tlf.975 43 235 | Epost
Arnstein er tekniker med videreutdanning innen økonomi, salg, ledelse og IKT. Han har lang fartstid i ulike lederstillinger i Telenor der han også har ledet og deltatt i flere store leveranse-/omstillingsprosjekter. I tillegg har han bred erfaring i fordringsvern (kredittadministrasjon/sikring), kvalitetsarbeid (intern revisor) og kontraktsforståelse. Arnstein er aktiv i orienterings- og skimiljøet i Ås, både som løper, på dugnader og som sjåfør landet rundt!

 

Synnøve Roald | Tlf. 936 34 790 | Epost
Synnøve har bakgrunn fra Norges Idrettshøgskole med ledelse og organisasjonsutvikling som hovedfag, grunnfag i markedskommunikasjon fra Institutt for Markedsføring og Masterprogram i Prosjektledelse og styrelederstudier fra BI. Hun har tidligere vært daglig leder i et idrettslag og administrasjonssjef i en pasientorganisasjon. Synnøve har også en rekke lederkurs, har selv vært engasjert i ulike leder- og organisasjonsutviklingsprosjekter og har styreverv i flere virksomheter. Hun  er også sertifisert av Innovasjon Norge som PLP-kursleder. Synnøve kan se tilbake på en lang fotballkarriere på toppnivå, er skadefri og fortsatt meget aktiv!

 


 

Topp

Nettside og publiseringsløsning fra Godt Sagt
Prosjekt Forum AS | Telefon: +47 957 35 315 | E-post: post@prosjektforum.no